Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

La data de 1 octombrie curent, în contextul Zilei Internaționale a Oamenilor în Etate, Fundația lui Vlad Plahotniuc ”EDELWEISS” le-a adus o rază de lumină în suflet și zâmbet pe față bunicilor din cadrul Azilului pentru persoane în vârstă și persoane cu dizabilități.

Citește mai departe...

        

Duminică, 1 octombrie 2017, la biblioteca raională ”Grigore Vieru”, în contextul Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate, s-a desfășurat ședința persoanelor în etate care au activat în domeniul educației, sănătății, asistenței sociale și cultură. Activitatea a fost organizată la inițiativa președintelui raionului Călărași, dl Sergiu Artene cu participarea Direcției Învățământ, Tineret și Sport, Direcției Cultură și Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei.

Citește mai departe...

La 28 septembrie curent în incinta Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Călărași, a avut loc atelierul de lucru cu membrii Comisiei pentru protecția copilului aflat în dificultate din r. Călărași moderat de formatorul național Rodica Moraru. Activitatea a fost organizată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale cu suportul AO Parteneriate pentru fiecare copil.

În cadrul atelierului de lucru s-au analizat prevederile noului  Regulament privind organizarea şi funcţionarea Comisiei pentru protecţia copilului aflat în dificultate care  are drept scop extinderea atribuțiilor Comisiei vizate.

Citește mai departe...

Căutare pe site

DOR
Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 10

Ieri 116

Săptămînă 514

Lună 2117

Total 75496

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md