Consiliul Raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

 

Pedagogii raionului Călărași au participat la un Forum raional cu genericul „Viziunea mea pentru școala noastră”. Startul pregătirii de forum a fost lansat în ianuarie curent. Între timp, 55 de pedagogi au scris și prezentat pentru discuție în actualul forum viziunea pentru școala călărășeană.

         Șeful DÎTS dna Gonța Elena, a prezentat viziunea de conturare a dezvoltării educației în raion, punctând asupra:

  • activității continue a celor 57 instituții de educație a raionului care aplică sârguincios politica educațională a statului,
  • îmbunătățirii competențelor didactice și manageriale prin perfecționare continuă,
  • implementării Planurilor Cadru, model personalizat care pune în valoare atuurile școlii și corpului de elevi și profesori.

Din pașaportul identitar al r. Călărași mai fac parte și rezultatele la olimpiadele raionale și naționale, rezultatele parteneriatelor educaționale.

Președintele raionului d. Sergiu Artene, prezent la Forum a expus așteptările administrației raionale, versus educație, a asigurat corpul de manageri și profesori de susținere și implicare în rezolvarea problemelor unităților școlare.

   La forum a fost lansat Imnul Pedagogului din raion, din hărnicia dnei Raisa Gavriliță, profesoară de limba și literatura română, L.T. ”M. Sadoveanu” și a dnei Ghergheligiu Svetlana, profesoară de muzică în L.T. ”V. Alecsandri”.

   În final, a fost aprobată rezoluția Forumului Educațional, care a fost inspirată din activitatea productivă a celor 200 de participanți.

Forumul s-a desfășurat în L.T. ”M. Eminescu” com. Sipoteni, instituție care a beneficiat de renovare completă a infrastructurii de dotare modernă, în cadrul Proiectului de Reformă a Învățământului din Moldova, implementat de Ministerul Educației Culturii și Cercetării.

Mulțumim tuturor participanților pentru opinii valoroase și deschidere spre colaborare.

 

Căutare pe site

Calendar

Iulie 2024
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Vizitatori

Azi 296

Ieri 102

Săptămînă 627

Lună 2269

Total 287284

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md