Consiliul Raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Astăzi, 8 februarie 2024, satul Peticeni a îmbrăcat straie de sărbătoare, având frumosul prilej de omagiere a Iulianei Catan, care a împlinit vârsta onorabilă de 100 de ani.

Așezată în fotoliu, în casa caldă, primenită de fiica Dumneaei, aștepta oaspeți. Mărunțică, subțirică, ducându-și veacul în griji și nevoi, timpul și-a lăsat frumos amprenta pe chip și pe suflet.

Sărbătorita a fost vizitată și felicitată de multă lume bună: reprezentanți ai televiziunilor naționale, deputatul Șpac Ion, primarul localității, Șpac Sergiu, însoțit de ansamblul folcloric din localitate, pentru întregirea atmosferei de sărbătoare, preotul satului, președintele raionului, Draganel Nicolae, vicepreședintele, Florea Margareta, copii, nepoți, strănepoți, vecini, rude.

Doamna Catan Iuliana a născut 11 copii, i-a crescut și le-a dat aripi de zbor; este înconjurată de peste 60 de nepoți și strănepoți. Oare poate fi ceva mai frumos?

Dumnezeu a înzilit-o pe omagiată pentru a multiplica bunătatea, înțelepciunea, grija aproapelui. Atenția de care se bucură din partea copiilor și a nepoților e o dovadă a educației alese, cultivată în familie.

Îi urăm Iulianei Catan viață senină, sănătate, să poarte cu ușurință hainele senectuții, să se bucure și în continuare de atenția copiilor, de tot ce este frumos și înălțător!

 

 
" style="height: 480px; width: 640px;" />

 

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md