Consiliul Raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Consiliul raional Călărași în parteneriat cu Administrația orașului înfrățit Buhl, districtul Rastatt, Germania relansează Concursul online de fotografii sub genericul “Acasă la Călărași”  -   activitate organizată cu prilejul aniversării a 30 de ani de colaborare între Buhl și Călărași (Concursul a fost lansat în primăvara anului 2020 însă a fost sistat din cauza restricțiilor cauzate de situația epidemiologică binecunoscută).

Esența concursului constă în selectarea  celor mai frumoase 3 fotografii trimise online către o platformă web special creată pentru desfășurarea acestuia. Învingătorii vor fi selectați prin votul online.

Startul concursului va avea loc la data de 20 mai 2022 orele 9.00. Atașarea fotografiilor va fi disponibilă până la data  de 15 iunie 2022 orele 20.00.

Participă la concurs, trimite cele mai frumoase 3 fotografii la: https://photo-contest-calarasi.com/ro/concursul-fotografic/?contest=upload-photo și poți câștiga unul din următoarele premii:

Premiul pentru locul I: O călătorie pentru două persoane în perioada 09 - 11 septembrie 2022 în orașul Bühl la Festivalul Prunelor. Premiul include zborul tur-retur cu avion (Chișinău-Frankfurt am Main), cazare cu micul dejun inclus și 150 Euro bani cash de buzunar;

Premiul pentru locul II: 100 Euro;

Premiul pentru locul III: 50 Euro;

Premiile pentru locurile IV - X: Premiu special - Pachet surpriză de la banca Volksbank Bühl.

Pentru a afla mai multe detalii despre concurs și condițiile de participare, accesează link-ul: https://photo-contest-calarasi.com/ro/concursul-fotografic/?contest=contest-condition

Pagina oficială a Concursului:

https://photo-contest-calarasi.com/ro/participa/

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md