Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Astăzi, data de 11.04.2018, efectivul Secției Situații Excepționale Călărași a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință solemnă dedicată sărbătorii profesionale ”Ziua Salvatorului”.

Ședința a avut loc în Sala ”ALEXANDRU BALTAGA” din incinta Consiliului raional Călărași.

 În contextul sărbătorii profesionale ”Ziua Salvatorului”, președintele raionului a menționat cu diplome ale Consiliului raional un grup de pensionari și foști angajați ai acestui Serviciu după cum urmează: Maimescu Vasile, Hachi Ilie, Pînzari Valeriu, Rață Vasile și Stratu Alexei.

Diplomele Consiliului raional au fost înmânate în semn de recunoaştere publică a devotamentului faţă de sistemul protecției civile, o stimulare morală a muncii îndelungate a salavtorului şi a devotamentului faţă de profesia aleasă.

Cuvinte de felicitare a avut și dnul vicepreședinte al raionului, dnul Vasile Timofte, care a menționat că profesia de salvator este una deloc ușoară, dar nobilă, grație faptului că salvatorii stau la straja liniștii cetățenilor, iar dăruirea și curajul de care dau dovadă salvatorii și pompierii în misiunile de serviciu trebuie apreciată la justa valoare de către societatea civilă.

 

Respect față de salvatori, întrucât salvarea vieților omenești

este cea mai importantă și nobilă misiune

 

 
 

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 8

Ieri 76

Săptămînă 84

Lună 1463

Total 139038

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md