Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

La data de 1 octombrie curent, în contextul Zilei Internaționale a Oamenilor în Etate, Fundația lui Vlad Plahotniuc ”EDELWEISS” le-a adus o rază de lumină în suflet și zâmbet pe față bunicilor din cadrul Azilului pentru persoane în vârstă și persoane cu dizabilități.

Azilul de bătrâni din raionul Călărași a primit un lot de 10 paturi cu saltele ortopedice și 4 cărucioare performante pentru persoanele țintuite la pat, iar fiecare persoană din Azil a primit și un coșuleț cu dulciuri.

Bătrînii au apreciat gestul frumos al Fundației ”EDELWEISS”, menționând, că darurile oferite au adus zâmbetul pe chipurile brăzdate de cumpenele vieții, iar mulțumită generozității Fundației ei simt confortul de acasă.

Mesajul Președintelui raionului pentru Fundația ”EDELWEISS”

 

În numele locuitorilor raionului, precum şi al  meu  personal, Vă exprim cele mai mari mulțumiri pentru acțiunile generoase ale Fundației ”EDELWEISS” făcute în adresa raionului Călărași.

Prin gestul frumos exprimat față de persoanele întreținute în Azilul pentru persoanele în vârstă și persoane cu dizabilități din raionul Călărași ați dat o speranță celor care actualmente au ajuns într-o stare precară, însă nu le-ați permis să se simtă uitați de oamenii buni care întreprind acțiuni concrete orientate spre bunăstarea lor.

            La rândul meu țin să Vă adresez și eu cele mai mari mulțumiri pentru contribuția adusă la constituirea unei societăți durabile în care valorile umane sunt evidențiate în prim plan.

 

                                   Cu alese considerațiuni,

 

Preşedintele raionului Călărași                                          Sergiu ARTENE

 

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 13

Ieri 81

Săptămînă 301

Lună 1996

Total 123281

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md