Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

La 28 septembrie curent în incinta Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Călărași, a avut loc atelierul de lucru cu membrii Comisiei pentru protecția copilului aflat în dificultate din r. Călărași moderat de formatorul național Rodica Moraru. Activitatea a fost organizată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale cu suportul AO Parteneriate pentru fiecare copil.

În cadrul atelierului de lucru s-au analizat prevederile noului  Regulament privind organizarea şi funcţionarea Comisiei pentru protecţia copilului aflat în dificultate care  are drept scop extinderea atribuțiilor Comisiei vizate.

Membrii Comisiei au fost informați despre procedura de examinare și luare a deciziilor în procesul de plasare a copiilor în servicii specializate : Serviciul Sprijin Familial și Serviciul asistență parentală profesionistă.

Astfel de activități au ca scop sporirea gradului de implicare a serviciilor universale și speciale, autorității publice locale în activitatea Comisiei pentru protecția copilului aflat în dificultate  pentru depășirea situațiilor de risc, asigurarea domeniilor de bunăstare și factorilor protectori ai familiei.

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 34

Ieri 87

Săptămînă 409

Lună 2104

Total 123389

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md