Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

La data de 05 iulie 2017 în comuna Sipoteni raionul Călărași, cu suportul autorităților din Austria, a fost inaugurat un Post de Salvatori și Pompieri Voluntari. În cadrul acestui Post vor activa 12 salvatori voluntari care prin acțiunile sale vor menține siguranța locuitorilor comunei.

Autoritățile din Austria au contribuit cu un lot de echipament și o autospecială modernă cu utilaj performant.

Este de menționat că acesta este cel de-al doilea post de salvatori și pompieri voluntari din raion, primul fiind inaugurat în comuna Onișcani

În cadrul ceremoniei de inaugurare din partea Consiliului raional au participat:

Președintele raionului, dnul Sergiu Artene și vicepreședintele raionului dnul Vasile Tomofte.

La ceremonie au participat și domul Victor Zubcu, Ministrul Tineretului și Sportului din Republica Moldova, precum și dnul Petru Gherasimov, șef al Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, care au felicitat autoritățile și localnicii cu această ocazie.

Totodată, în cadrul ceremoniei de inaugurare, în semn de înaltă gratitudine şi consideraţiune pentru contribuţia substanţială în crearea Postului de Salvatori şi Pompieri Voluntari din comuna Sipoteni, raionul Călăraşi Președintele raionului dnul Sergiu Artene, a înmânat Scrisori de mulțumire pentru:

-          dnul Hans KOHLER, coordonator de Proiect din partea Austriei;

-          dnul Vasile Rața, primarul comunei Sipoteni;

-          dnul Sergiu Lazarchevici, viceprimarul Comunei Sipoteni.

Mesajul Președintelui raionului

Vă transmit prezenta Scrisoare de Mulţumire ca semn de apreciere şi respect vis-a-vis de felul, în care aţi tratat faptul că siguranţa cetăţeanului are o prioritate deosebită.

În numele locuitorilor raionului, pe care am onoarea să-l conduc, Vă adresez sincerele noastre mulţumiri pentru edificarea Postului de Salvatori şi Pompieri Voluntari din comuna Sipoteni raionul Călăraşi.

Graţie colaborării mai multor parteneri locali, naţionali şi internaţionali în edificarea Postului de Salvatori şi Pompieri Voluntari Sipoteni, am reuşit să aducem o iniţiativă locală la un nou nivel cantitativ şi calitativ, obţinând o mai bună înţelegere de către societate a importanţei comportamentului sigur în toate domeniile vieţii.

În speranţa unei colaborări viitoare la fel de avantajoasă,

Vă mulţumesc şi Vă doresc mult succes în tot ceea ce faceţi!

 

Cu deosebită considerație,

Președintele raionului Călărași                                                       Sergiu ARTENE

 

05 iulie 2017

 

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 7

Ieri 93

Săptămînă 554

Lună 2339

Total 114168

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md