Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

 

După un an de studii, școlile de artă  din satele: Bravicea, Sipoteni, Călărași  au prezentat rodul muncii pe parcursul unui an școlar de studii, care au  prezentat 

concerte de gală, cu participarea celor mai buni elevi ai acestor școli. Sc. de Arte Bravicea,  director Bordei Valeriu,  s-a prezentat cu fanfara de copii, conducător Harea Ion, cu ansamblul de vioriști, cond. V. Bordei, ansamblul de dansuri, conducător Rudcovschii Petru, cl. pian, conducător Zubcu Vasile, culegând aplauze îndelungate a spectatorilor. Țin să menționez o tânără interpretă, Mîndru Andreea, care a cucerit spectatorii prin talentul ei deosebit, la compartimentul muzică populară. N- au rămas mai prejos și elevii Șc. de Arte din s. Sipoteni, director Coțofană Gheorghe, care, la rândul lor, au prezentat mai multe dansuri, îndrumați de cond. Iurciuc Eugenia. Dinastiea Stegari, surorile Șpac,  au vernisat  expoziția de pictură a elevilor școlii  de artă, din s. Sipoteni. În final,  cu un concert festiv s-a prezentat Școala  de Arte din Călărași, director Chitoroagă Ion, prezentând un program vast de cântece și dansuri și de o frumoasă prezentare a expoziției de pictură a elevilor. 

  Cu un cuvânt de felicitare  și mulțumire a venit  vicepreședintele Consiliului Raional Călărași, d-na Zinaida Tulbu, care a menționat înalta măiestrie a micilor artiști, urândule odihnă binemeritată în vacanța de vară.

  Punctul culminant a fost îmânarea diplomelor de absolvire a elevilor Sc. de Arte Călărași .

  Programul a fost susținut și de:  Taraful de elevi al Șc. de Arte Călărași, cond. Dima Aurel, ans. de pianiști, profesor Sivțov Natalia ,ansamblul vocal,  prof. Danichevici T., ans. Codrenii, cond. Radu Grigore, instrumente aerofone, prof. Steclari Gh., ans. de fluieriști, prof. Jumbei Gh., ans. de chitariști, prof. Lobanov V., ans. de dansuri Codrenii , prof. Furculiță Gheorghe, Slobozeanu Marta, Vioară, prof. Bădașcă S., Spinei Marian, Țambal,  prof. Spînu V., ans. Vocal, prof Chiriac T. 

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 68

Ieri 115

Săptămînă 68

Lună 2702

Total 93796

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md