Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

În perioada 29.01. - 02.02.2020 la CIE „Moldexpo”, Chișinău se desfășoară ediția a XIX-a a Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova” la care participa 460 de agenți economici din diferite domenii ale economiei naționale: industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară, utilaje, tehnică și aparataje, instituții de cercetări științifice, meșteri populari.
Raionul Călăraşi tradițional este reprezentat de agenții economici din sectorul agroalimentar și a industriei ușoare: SRL “Instacon”(fabricarea articolelor de îmbrăcăminte specializată), SRL “Ilinca Style” (confecționarea articolelor de îmbrăcăminte pentru copii), SRL Aligocomex (prelucrarea cărnii și producerea mezelurilor),

 ICS “Lapmol” SRL (fabricarea produselor lactate), ÎI “Anatolie Sapojnic” (prelucrarea fructelor), atelierul meșteșugăresc “Casa Olarului”, GȚ “Tudor Aghenie”, GȚ “Arhip Petru”, SRL “PreNuc”.
Cei nominalizați participă la expoziţie în Pavilionul Central și în Pavilionuil nr. 3 sub patronajul Consiliului raional Călărași, unul dintre scopurile căruia constă în susținerea reprezentanților mediului de afaceri din raion, promovarea produselor competitive pe piața internă și externă și suport în atragerea investițiilor.

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 74

Ieri 69

Săptămînă 344

Lună 1450

Total 158937

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md