Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Fără îndoială, competiţia ce a avut loc la Şcoala Sportivă Specializată a Rezervelor Olimpice din oraşul Călăraşi în zilele de 25-26 mai curent o putem socoti cel mai important eveniment sportiv al anului în raionul Călăraşi. Ediţia cu numărul de rînd XXXVII  a Turneului Internaţional la lupte libere cu genericul „Cupa Călăraşi” a adunat circa 220 tineri sportivi din 8 ţări : România, Franţa, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Germania, Belarusi şi Republica Moldova.

La deschiderea solemnă a concursului în ziua de 25 mai ne-au onorat cu prezenţa  Preşedintele raionului Călăraşi dl Artene Sergiu, conducerea raionului Călăraşi a venit anul acesta cu un cadou de preţ un televizor performant pentru Şcoala Sportivă Specializată a Rezervelor Olimpice de lupte libere din Călăraşi. Managerul instituţiei, Antrenorul Emerit al Republicii Moldova,  dl Constantin Cobîlean, la rîndul său, le-a mulţumit din suflet persoanelor oficiale, cît şi oaspeţilor turneului, pentru aportul adus acestui turneu spectaculos şi urările frumoase de bine şi i-a onorat cu suvenire şi cupe cu inscripţia competiţiei.

Turneul propriu zis s-a desfăşurat în patru nominaţii de vîrstă în diverse categorii de greutate. Pînă la urmă au fost desemnaţi şi premianţii concursului – campionii care au primit cupe, medalii şi diplome sportive de gradele respective din partea organizatorilor.

În concursul pe echipe pe locul unu s-au clasat sportivii călărăşeni.

La finele ediţiei gazdele le-au mulţumit multiplilor oaspeţi pentru participare activă la turneu şi i-au invitat frumos să-ne onoreze cu prezenţa şi la următoarele ediţii ale Turneului Internaţional „Cupa Călăraşi”.  

 
 
 
 

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 23

Ieri 53

Săptămînă 23

Lună 1129

Total 158616

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md