Consiliul Raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Astăzi 20 noiembrie curent în incinta Consiliului raional Călărași și-a desfășurat activitatea Comisia raională pentru situații excepționale la care au participat mai mulți conducători din cadrul raionului și la care s-au discutat problemele stringente din localități privind situația creată din cauza ninsorilor abundente și măsurile întreprinse la lichidarea consecințelor produse în cadrul impactului.

Totodată, în urma evaluării impactului s-au stabilit probleme apărute la deszăpezirea drumurilor, mișcarea transportului pe trasee, deconectările de lumină din cauza căderii copacilor pe liniile de electricitate, producerea unui incendiu în s. Temeleuți, și altor probleme de ordin local.
În acest context, toți conducătorii participanți la ședință au luat atitudine problemelor apărute și au asigurat președintele, că problemele abordate vor fi soluționate în cel mai scurt timp.
Mai mult ca atât, Conducerea raionului intervine cu un apel către populație, ca în cazurile producerii unor asemenea calamități cetățenii să se conformeze cerințelor și să conștientizeze faptul, că serviciile abilitate activează în regim sporit, implicând toate forțele și abilitățile în executarea la nivel înalt a obligațiilor de serviciu, însă unele persoane ne conștiente folosindu-se de moment intervin la serviciile specializate, sustrăgând atenția de la cazuri mult mai importante.

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md