Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Chiar dacă ideia proiectului de creare a Centrului comunitar pentru persoane în etate, convenită inițial cu reprezentanții Fundației filantropice United Medical Force "Pro Umanitate" și autoritățile orașului Buhl din Germania, nu a fost realizată,  investiția de peste 132 000 euro și ajutorul umanitar de 70 000 euro,  cu care a fost reconstruită clădirea fostei maternități din or. Călărași și dotarea ei cu tot necesarul, la moment este un adevărat "colac de salvare" pentru locuitorii raionului, deoarece în această clădire este găzduită, la moment, secția Covid a Spitalului raional, unde se tratează în condiții de invidiat, pacienții confirmați pozitiv la virusul necruțător.  

Pe această cale aducem sincere mulțumiri echipei Fundației "Pro Umanitate" în persoana d-lui Dirk Hartig și d-nei Marina Luchian, precum și autorităților din or. Buhl din Germania, pentru acest gest de caritate și prietenie, care salvează,  la propriu, viețile locuitorilor raionului Călărași, care se confruntă cu virusul. 
Cu deosebit respect
Vicepreședintele raionului Călărași  S. Artene.

Consiliul raional Călărași Vă comunică, precum că potrivit prevederilor art. 25 alin. (12)  al Legii nr.105 din 13.03.2003 privind protecția consumătorilor vânzătorul și prestatorul sunt obligați să afișeze la vederea adresa și numărul de telefon al autorității abilitate cu funcţii de protecţie a consumatorilor, informaţia privind termenul de garanţie la produsele, serviciile oferite, precum şi informaţia despre obligativitatea prezenţei bonului de casă sau a unui alt document, care confirmă faptul cumpărării produsului, prestării serviciului, la examinarea reclamaţiei.

Formatul și structura unificată ale panoului informativ al consumătorului sunt stabilite de Agenția pentru Protecția Consumătorilor  și Supravegherea Pieței și este plasată pe pagina web: http://consumator.gov.md, rubrica Supravegherea Pieței – Informația pentru consumători.

 
 

Consiliul raional Călărași prin Direcția Economie, Agricultură și Dezvoltare Rurală (DEADR) dă startul concursului raional pentru cel mai bun vin de casă.   Concursul se organizează cu scopul de a-i remarca pe cei mai buni producători de vin de casă,  de a populariza tradițiile naționale de fabricare a vinurilor moldovenești în condiții casnice, de a ridica cultura de consum și de a efectua schimbul de informație între producătorii de vin de casă.

Citește mai departe...

Căutare pe site


Vizitatori

Azi 3

Ieri 69

Săptămînă 158

Lună 1626

Total 177398

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md