Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP-IFAD) în Republica Moldova anunță deschis concursul pentru obținerea Granturilor Competitive pentru Dezvoltarea Infrastructurii Economice pentru Producătorii Agricoli.

Granturi în sumă maxima de 200 mii dolari SUA vor fi acordate grupurilor de agenţi  economici pe bază de concurs, pentru dezvoltarea infrastructurii publice ruralecu character economic şi anume:

  • Construcția / reparația segmentelor de drum și poduri care sporesc accesul beneficiarilor la zonele de producere, procesare și comercializare a produselor;
  • Construcţia reţelelor de alimentare cu apă potabilă şi pentru irigare, pentru dezvoltarea activităților de antreprenoriat în domeniul agroalimentar;
  • Construcţia infrastructurei de piaţă agricolă

Granturile vor fi acordate conform condiţiilor şi criteriilor de selectare stabilite în cadrul Programului IFAD VI.

Pentru participarea la concurs Grupul-client, format din agenţi economici şi Autoritatea Publică Locală (Primăria), va depune Cererea de Finanţare tipizată şi setul de documente complet la oficiul UCIP-IFAD. Informații detaliate, Formularul cererii de finanțare, modelele de documente pot fi găsite dacă accesaţi pagina: http//www.ifad.md/services/granturi/granturi infrastructură/.

 Perioada de depunere a cererilor pentru finanţarea proiectelor va fi deschisă între 01.11.2017 - 01.02.2018.

Documentele vor prezentate la concurs în plic sigilat, cu indicarea denumirii concursului, numele beneficiarului și datele de contact la adresa: or. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare 162, biroul 1303.

Pentru întrebări sau clarificări puteți contacta în scris la adresa:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau la fax.: (22) 871 659.

 

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 24

Ieri 72

Săptămînă 165

Lună 1361

Total 127900

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md