Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Camera de Comerț și Industrie, filiala Ungheni, dă startul Concursului regional pentru cel mai bun vin de casă “Polobocul de Aur” organizat în cadrul Sărbătorii Naționale a Vinului.

La această etapă se vor desemna învingătorii concursului din localitățile  raioanelor Ungheni, Călărași și Nisporeni. La a II-a etapă se vor determina învingătorii concursului republican.

Învingătorii etapelor I și II ale concursului participă obligatoriu la expoziția din cadrul Festivalului vinului, care se va desfășura la Chișinău și în centrele raionale Ungheni, Călărași și Nisporeni. 

 Concursul se organizează cu scopul de a-i remarca pe cei mai buni producători de vin de casă, de a populariza tradițiile naționale de fabricare a vinurilor moldovenești în condiții casnice, de a ridica cultura de consum și de a efectua schimbul de informație între producătorii de vin de casă.

 La concurs se prezintă vin de casă, natural, produs din roada anilor precedenți cu indicarea denumirii vinului, anului de fabricare și soiurilor de poamă folosite la fabricare.

 Mostrele (2 sticle 0,7l pentru fiecare probă) vor fi recepționate de către specialiștii Direcției economie și agricultură din cadrul Consiliului raional Călărași (et. 3, bir. 27) pînă la data de 18 martie curent, orele 17.00. 

 

Căutare pe site


Vizitatori

Azi 3

Ieri 69

Săptămînă 158

Lună 1626

Total 177398

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md