Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

 

Consiliul raional Călărași în parteneriat cu orașul înfrâțit Buhl, Germania lansează Concursul online de fotografii sub genericul “Acasă la Călărași”,  activitate organizată cu prilejul aniversării a 30 de ani de colaborare între Buhl și Călărași.

Esența concursului constă în selectarea  celor mai frumoase 3 fotografii trimise online către o platformă web special creată pentru desfășurarea acestuia. Învingătorii vor fi determinați prin votarea online.

Lansarea concursului va avea loc la data de 09 martie 2020 orele 9.00. Atașarea fotografiilor va fi disponibilă până la data  de 30 aprilie 2020 orele 20.00.

Participă la concurs, trimite cele mai frumoase 3 fotografii la https://photo-contest-calarasi.com/ro/concursul-fotografic/?contest=upload-photo  și poți câștiga unul din următoarele premii:

Premiul pentru locul I: O călătorie pentru două persoane în perioada 11 - 14 septembrie 2020 în orașul Bühl la Festivalul Prunelor. Premiul include zborul tur-retur cu avion (Chișinău-Frankfurt am Main), cazare cu demipensiune și 150 Euro bani de buzunar.

Premiul pentru locul II: 100 Euro

Premiul pentru locul III: 50 Euro

Premiile pentru locurile IV - X: Premiu special - Pachet surpriză de la banca Volksbank Bühl.

Pentru a afla mai multe detalii despre concurs și condițiile de participare, accesează link-ul: https://photo-contest-calarasi.com/ro/concursul-fotografic/?contest=contest-condition

Pagina oficială a Concursului:

https://photo-contest-calarasi.com/ro/participa/

Căutare pe site


Vizitatori

Azi 3

Ieri 69

Săptămînă 158

Lună 1626

Total 177398

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md