Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Se propune pentru consultare publică actualizarea capitolului "apă și canalizare" din Strategia de Dezvoltare Socio-economică a raionului Călărași.

Documentul poate fi accesat pe pagina web: www.calarasi.md, la compartimentul  Consultări publice. Propunerile și recomandările le puteți adresa pană la 17 august 2018.

Consultările publice vor avea loc la data de 23 august curent, orele 10.00 în incinta Consiliului raional Călărași (Sala mare).

Persoana de contact: Alexandru Marian.

tel. (0244) 2-40-38

e- mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Documentul a fost elaborat în cadrul Proiectului ”Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în numele Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și cu suportului Guvernului României, Agenției Suedeze pentru Cooperare Internațională (SIDA) și Agenției pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională a Elveției (SDC).

 

 

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 0

Ieri 73

Săptămînă 73

Lună 923

Total 144408

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md