Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Camera de Comerț și Industrie a RM în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Moldo-Italiană și Uniunea Producătorilor de Culturi Nucifere, precum și cu sprijinul grupului de întreprinzători InteligentAGRO (Moldova) și Azienda Vivaistica Negro Carlo (Italia), care își propun să aducă cultura alunului în domeniul culturilor agricole de valoare înaltă cultivată în Republica Moldova.

Scopul evenimentului este de a informa publicul despre avantajele şi tehnologia de cultivare a alunului în condiţiile Republicii Moldova, soiurile recomandate condiţiilor din ţara noastră, precum şi costurile şi oportunităţile, care le oferă agricultorilor ce decid să se lanseze în această afacere. Un alt subiect important al Conferinţei va ţine de oportunităţile de finanţare europeană disponibile pentru lansarea afacerii şi măsurile de subvenţionare din partea statului. Se preconizează participarea a 100 de producători agricoli din toată ţara, care intenţionează să treacă de la forma de exploatare convenţională a culturilor de cîmp la plantaţiile multianuale cu valoare adăugată înaltă.

În cazul în care aveți interes pentru participare, vă rugăm să solicitați FORMULARUL DE PARTICIPARE pentru completare, de la Direcția Economie, Agricultură și Dezvoltare Rurală: 024422069 sau prin e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

TERMEN LIMITĂ: 16 iulie 2018.

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 69

Ieri 77

Săptămînă 366

Lună 1619

Total 141133

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md