Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Agenți economici

Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilorinformează, că din data de  04 septembrie 2017, recepționează pentru soluționare contestațiile depuse de către operatorii economici ca urmare a desfășurării procedurilor de achiziții publice, în conformitate cu termenii și condițiile reglementate de Legea privind achizițiile publice nr. 131 din 03.07.2015.

Agenția va recepționa contestațiile prin următoarele mijloace:

Citește mai departe...

Agenți economici

Agenția Achiziții Publice vă informează că în perioada 11-21 septembrie 2017 desfășoară campania de colectare a întrebărilor și problemelor cu care se confruntă operatorii economici în procesul de participare la procedurile de achiziții publice.

Citește mai departe...

La 1 mai 2016 a intrat in vigoare noua Lege privind achiziţiile publice, în legătura cu aceasta la 28 aprilie 2016  la Chişinău s-a desfăşurat conferinţa internaţională ,,Reforma sistemului de achiziţii publice”, organizată de Ministerul Finanţelor în comun cu Banca Europeană pentru Reconstrucţii şi Dezvoltare (BERD), care este unul dintre partenerii de încredere în procesul de reformă. Pe parcurs au fost discutate planurile Guvernului de a crea un sistem mai puternic, mai transparent şi mai eficient de achiziţii publice şi acţiunile întreprinse la moment pentru realizarea Acordului de Asociere cu UE.

Citește mai departe...

Căutare pe site

DOR
Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 81

Ieri 92

Săptămînă 851

Lună 2887

Total 84459

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md